Research Centre Interior Architecture

Scientific research centre, public interactive spaces for collaborative team zones


Interior architecture for collaborative zones, spontaneous-meeting zones, waiting zones and coffee zones.

Responding to the need of spontaneous collaborative spaces and to evoke an active / interactive behavior among the users, a special active sitting is designed.



On each floor of the building a multi-space office is provided. Each area is large and has easy access to office supplies, storage, printing, collaborative areas and coffee areas.


The interactive public spaces are designed with unique cultural content without compromising the utility.


The interior architectural design reflects the contemporary and future interpretation of lab and way of collaboration between teams from various disciplines.